Søtpotet mos

Utrolig god, søt og kremet stappe med en vakker farge. Søtpotetstappe passer som tilbehør til kjøtt av storfe og svin, fisk som laks og torsk, og hvitt kjøtt som kalkun og kylling. Varier tykkelsen/konsistensen som du ønsker, denne oppskriften blir fort også en søtpotetpure, bytt da ut creme fraiche med fløte.

  • Tilbredningstid

    minutter

  • Porsjoner

    4

  • Ingredienser

    7

Ingredienser og næringsinnhold

NavnMengdeEnergiFettHvorav mettet fettKarbohydratHvorav sukkerarterKostfiberProteinSalt
Søtpotet stykk600 g432 kcal0 g0 g91 g0 g9 g10 g0 g
Meierismør 500g Tine20 g148 kcal16 g10 g0 g0 g0 g0 g0 g
Creme Fraiche Lett 10% 300g Tine100 g123 kcal10 g6 g5 g5 g0 g3 g0 g
Sitronsaft 100ml Lemona4 g1 kcal0 g0 g0 g0 g0 g0 g0 g
Havsalt Fint Borddryss 250g boks Confecta5 g0 kcal0 g0 g0 g0 g0 g0 g2 g
Bladpersille Potte Stor Bama100 g120 kcal5 g2 g6 g0 g0 g3 g0 g
Pepper Sort m/Kvern 42g Hindu5 g13 kcal0 g0 g1 g0 g1 g0 g0 g
Sum næringsinnhold834 g838 kcal33 g19 g105 g5 g10 g17 g2 g
Næringsinnhold per porsjon208 g209 kcal8 g4 g26 g1 g2 g4 g0 g
Fett 38%
Karbohydrat 54%
Protein 9%