Tørrgjær Søt Deig 5pk Mors Hjemmebakte Idun
Skal du bake boller, skolebrød eller annen søt hvetebakst bør du velge gjær for søte deiger. Den arbeider godt i gjærbakst hvor det er tilsatt mer enn 3 spiseskjeer sukker eller sirup pr 50 g gjær, altså søte deiger. Deigen vil heve raskere ved bruk av denne gjæren fordi den tåler bedre at deigen er tilsatt sukker.


Ingredienser
Tørket gjær, emulgator e491 (vegetabilsk)
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 354 kcal |
Energi | 1482 kj |
Fett | 5.7 g |
Karbohydrater | 20 g |
Kostfiber | 27 g |
Mettet fett | 0.9 g |
Protein | 43 g |
Salt | 0.3 g |
Sukkerarter | 14 g |