Nuvola Tipo 0 Pizzamel, 1 kg

Nuvola Tipo 0 Pizzamel, 1 kg

Melet gir smakfulle, store og luftige pizza skorper. Nuvola tipo «0» mel fra Caputo har en god balanse mellom glutenproteiner samt fiber, og det passer perfekt til pizzadeig med middels og lang gjæretid. Melet har stor hevekraft som gir store og luftige skorper på pizzaen. Dette er favoritten til mange italienske pizzakokker. Anbefalt heving av deig: 3 timer hviletid i romtemperatur og mellom 36 og 48 timer i kjøleskap. Deigen tas ut 2 timer før bruk.

debio
e_merket

Ingredienser

Hvetemel

Prishistorikk

2023-10-062023-10-052023-10-042023-10-032023-10-022023-10-012023-09-302023-09-292023-09-282023-09-272023-09-262023-09-252023-09-242023-09-232023-09-222023-09-212023-09-202023-09-192023-09-182023-09-172023-09-162023-09-152023-09-142023-09-132023-09-1283.9083.9283.9483.9683.9884.00

Næringsinnhold per 100 gram

NæringsstoffMengde
Kalorier352 kcal
Energi1502 kj
Enumettet fett0 g
Fett1 g
Flerumettet fett0 g
Karbohydrater72 g
Kostfiber3 g
Mettet fett0.2 g
Sukkeralkoholer0 g
Protein12.5 g
Salt0 g
Stivelse0 g
Sukkerarter1 g

Andre matvarer