Nuvola Tipo 0 Pizzamel, 1 kg
Melet gir smakfulle, store og luftige pizza skorper. Nuvola tipo «0» mel fra Caputo har en god balanse mellom glutenproteiner samt fiber, og det passer perfekt til pizzadeig med middels og lang gjæretid. Melet har stor hevekraft som gir store og luftige skorper på pizzaen. Dette er favoritten til mange italienske pizzakokker. Anbefalt heving av deig: 3 timer hviletid i romtemperatur og mellom 36 og 48 timer i kjøleskap. Deigen tas ut 2 timer før bruk.


Ingredienser
Hvetemel
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 352 kcal |
Energi | 1502 kj |
Enumettet fett | 0 g |
Fett | 1 g |
Flerumettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 72 g |
Kostfiber | 3 g |
Mettet fett | 0.2 g |
Sukkeralkoholer | 0 g |
Protein | 12.5 g |
Salt | 0 g |
Stivelse | 0 g |
Sukkerarter | 1 g |